dilluns, 25 de març de 2013

NOVETATS

Novel·la juvenil :
:

José Maria Latorre - Pueblo fantasma

Un expert en ocultisme i la seva filla localitzen en un poble abandonat una porta que comunica el nostre món amb uns éssers demoníacs que viuen a les entranyes de la terra. Tots dos, juntament amb un jove anomenat Raül, tracten d'impedir que el Missatger de les tenebres obri la porta que alliberarà els espantosos monstres de les profunditats.Alfredo Gómez Cerdà - El rostro de la sombra


     Una gamberrada. Un mòbil. I un bloc a Internet. Els plans més improvitzats poden portar les conseqüències més imprevistes. Com és possible que alguns vídeos d'Internet tinguin una difusió tan ràpida? Una escena interessant, una anècdota divertida...Ja està tot inventat. S'ha de gravar allò que de veritat cridi l'atenció. Quelcom arriscat, perillós, que ningú pugui saber qui ho ha penjat.
L'Adrià i els seus amics tenen una bona idea, segur que el seu vídeo es converteix en el més vist d'Internet abans que passin 24 hores. 
Però ningú s'ha parat a pensar en les conseqüències d'allò que han fet?

Blue Jeans - ¿Sabes que te quiero? (2ª part de la trilogia Canciones para Paula)
 
 


Els problemes que la Paula intentà oblidar quan va marxar a París, segueixen a la seva tornada i no podrà deixar-los passar. Sorgiran nous amors i enganys, als quals s'afegirà un error imperdonable que pogué cometre la protagonista a la "ciutat de l'amor". Però no solament la Paula serà el centre d'atenció de la novel·la sinó que la resta de les Sugus també tindran més protagonisme.Tot un seguit de mentides i traïcions afectaran realment la vida d'aquests adolescents.

Blue Jeans - Cállame con un beso (3ª part de la trilogia Canciones paraPaula)
 El temps ha passat. La Paula viu noves experiències, té nous amics, passa per noves dificultats...La distància és mal rival per a l'amor. Haurà de prendre decisions importants, però no serà gens fàcil. I molt menys després de tot el que passa a Londres...L'Àlex vol convertir-se en un gran escriptor, encara que té altres coses en què pensar. La Diana i el Mario, per la seva banda, viuran situacions límit o hauran d'elegir quia és la millor opció. Les Sugus s'han distanciat, però...tornaran a fer pinya?. Per aquelles dies de desembtre sembla molt complicat...

Poesia :
 José María Plaza : De todo corazón.111 poemas de amor. Ed. SM
De todo corazón és una antologia de poemes d'amor, dividida en tres parts: la primera abraça quasi tot el s. XIX, amb el romanticisme i el modernisme com a tendències dominants, la segona transcorre entre els últims anys del segle passat i la dècada dels quaranta, i la tercera comprèn l'última meitat de segle. 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada