dissabte, 1 de desembre del 2012

LA BIBLIOTECA PREPARA EL NADAL


Ja portem un parell de dies preparant l'arribada del Nadal a la biblioteca.

- 1 ESO - Els alumnes felicitaran el vell Gruber, el protagonista de La felicitació, el primer dels Contes per a un món millor, cada alumne li escriurà com si fos un habitant més de la vall d'Àsper seguint les instruccions que donarà la professora a classe

2n ESOEls nois i noies de segon s'hauran de posar dins la pell del noi del pijama de ratlles, el petit Schmuel, i imaginar el que ell podria desitjar, pensar, somiar...Cadascun escriurà aquest pensament dins d'una estrella de cartolina daurada, símbol nadalenc però també, com ja sabem, el símbol que els jueus foren obligats a portar cosit a la seva roba perquè tothom els pogués identificar com els enemics que el nazisme havia d'exterminar.

3r ESO - Els alumnes expressaran els seus pensaments i desitjos en frases elaborades segons el criteri estètic i la creativitat de cadascú. Escriuran les seves idees en boles nadalenques de cartolines acolorides i amb elles configuraran un arbre de Nadal.

4 ESO - El/les alumnes de 4t escolliran un llibre que els hagi agradat i en reproduiran la portada amb una frase extreta del propi llibre i triada per ells seguint el gust i criteri propis. Aquestes cobertes penjaran de l'arbre de Nadal que hi haurà a la biblioteca.

Penjarem les boles de tercer, les estrelles de segon i les felicitacions de primer al passadís de baix, a tocar de la biblioteca. A dins, hi haurà l'arbre del qual penjaran les cobertes elaborades pels de 4t.

Gràcies per la teva col·laboració! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada